Skip to content

Despre noi

Drag Vizitator, avem plăcerea de a-ți prezenta brandul Prey. Prey poate fi prada ideală pe care ai căutat-o. Cu o experiență acoperind 3 generații de marochineri, aceste articole din piele sunt lucrate și selectate de ochii noștri profesioniști pentru a întâlni așteptările tale.
Faptul ca suntem producători aduce avantajul de a ne conforma cu anumite cerinte ale clienților, oferind servicii pe care poate, nu le găsești altundeva. Scopul nostru este să oferim un raport pret/calitate corect și să asiguram o deservire exemplară. Îmbinăm utilul, frumosul și calitatea ca TU să fii mulțumit de produsele vânate.

Te invităm deci să te lași surprins(a) atât de modelele mereu înnoite cât și de ofertele noastre:
– accesează zona cu oferte limitate unde vei găsi produse unicate.
– posibilitatea de a cere oferte pentru produse executate la comandă

Încercăm să fim flexibili și serviabili, dornici de a deservi cerintele Tale. Pentru oferte de preț în cazul unor cantitati mai mari comandate (ex. necesitati coporative, cadouri pt. profesori, etc) te rugăm să ne contactezi telefonic sau acceseaza meniul PENTRU COMPANII. În cazul în care dorești producerea de alte articole decât cele comercializate de noi, suntem deschiși să le realizăm în limita timpului și capacitatii de producție. Pentru detalii te rugăm sa ne contactezi telefonic sau prin email.